Zion

Zion er efter Zodiac, der i vores øjne er en meget spændende BH Zack søn med De Niro på modersiden. Vi tror at denne kombination af Cor de la Bryére blodet fra morfaderen Cape Town S i kombination med Zodiac’s Donnerhall linje vil skabe en unik energi og et bevægelsesmønster ud over det sædvanelige – og det har vi fået med dette fine hingsteemne.

Zion har vores guldmedaljehoppe Gaia som mor.

Født 2014

Zodiac / Cape Town S / Loutano 

Læs mere om Zion’s mor: Gaia

Zion er efter Zodiac som vi synes er en meget spændende kombination af Blue Hors Zack og så Donnerhall gennem De Niro:

Zodiac beskrives således:  

Zodiac er en spændende danskavlet unghingst på en af Danmarks bedste hoppestammer. Zodiac er en udtryksfuld sort hingst, højtstillet, smart og ædel. Han har et meget korrekt eksteriør med masser af hingsteudtryk. Hingsten er velstillet med gode hove, røntgenmæssigt er han 100% i orden.

Zodiac er en letridelig og arbejdsvillig hingst og aflagde sin materialprøve i Danmark med 815 point og kan derfor færdigkåres i Herning 2014.

Zodiacs far BH Zack har på trods af sin unge alder formået at skabe avlsmæssige resultater, fx fløjhingsten i Herning 2012, Zorba Højris, og fløjhingsten i 4-års holdet, Zonik, som også vandt DRF’s 4-års championat, samt nr. 1, 2 og 3 ved efterårets materialprøve i DK. Halvbroderen Sezuan blev fløjhingst i DV i 4-års holdet i 2013 og vandt endvidere DRF’s 4-års championat.