Danois

Danois er efter vores Elite Guldmedalje hoppe Mai-Tai. Han er helbror til Søbakkehus Melody som vi syntes tegner så godt, at vi besluttede at benytte Sir Donnerhall i kombination med Mid-West Ibi-Light én gang til. Resultatet er som sidste år – fuldstændigt fantastisk. Danois har alt det der skal til for at være et hingstemne og en top dressurhest i fremtiden.

Født 2014

Sir Donnerhall I / Mid-West Ibi-Light / Limebrand

Læs mere om Danois mor: Mai-Tai

Læs mere om Danois’ far: Sir Donnerhall

Sir Donnerhall født 2001 er efter Sandro Hit/Donnerhall/Feldherr og var i 2003 1. reservesieger ved Oldenburgerkåringen i Vechta. Sir Donnerhall aflagde i 2003 en fantastisk 30- dagestest i Schlieckau med karakterne 9,5 i ridelighed, 9,75 i trav og 9,5 i galop. I 2005 vandt Sir Donnerhall sin 70-dagestest i Adelheidsdorf med et dressurindex på 163,87.

I 2006 var Sir Donnerhall og Dr. Ulf Möller vinder af Bundeschampionatet i Warendorf for 5-års heste. Samme år vandt parret også kvalifikationen til UVM i Verden, og opnåede i finalen en sølvmedalje. Sir Donnerhall er far til 81 kårede sønner og 50 statspræmierede hopper, og har mange meget succesfulde afkom på de internationale konkurrencebaner.